• Privat
  • Erhverv
  • Landbrug

Søg ejendom

Søg på en by, et eller flere postnumre (eks. 2100-2500 eller 2000, 2100, 2200), en kommune, eller et specifikt sagsnr.

HandelstyperEjendomstyper

Pris & størrelse

-
-

- m2
- m2
-

Faciliteter

Sådan søger du effektivt på edcerhverv.dk

Søg din næste erhvervsejendom frem på flere forskellige måder.

Søg på postnummer, by eller kommune

Angiv enten kommune, by, et eller flere postnumre (eks. 2100-2500 eller 2100,2200,2300) eller et specifikt sagsnr. øverst i søgeboksen. Du behøver kun at indtaste det første af postnummeret, byen eller kommunen, så foreslår boksen automatisk steder, som passer til din indtastning.

Herefter kan du vælge den eller de ejendomstyper, du er interesseret i. Har du flere kriterier, som eks. krav til pris eller størrelse, kan de også indtastes, inden du søger. Når du har udvalgt dine ønskede kriterier, kan du trykke på ”Søg” nederst. Når du har listen med ejendomme, som passer til dine kriterier, kan du også vælge at få dem vist i et galleri eller på et kort.

Tegn dit eget søgeområde på kort

Hvis du ønsker en fleksibel søgning, hvor grænsen for din søgning ikke begrænses af postnummer eller kommune, har du mulighed for at starte din søgning på vores kortsøgning.

Start kortsøgning

Her kan du zoome ind til det område, som har din interesse, justere kriterierne for din søgning og dernæst trykke "Søg". Du kan også benytte vores områdemarkering og tegne lige præcis det område, du er interesseret i – langs skoven, tæt på vandet og ikke for tæt på vejen.

Gem din søgning og modtag e-mail med nye ejendomme

Når du har foretaget en søgning, kan du gemmen den ved at trykke på knappen ”Gem søgning” i venstre side. Når du har gemt din søgning, så vil du automatisk modtage en e-mail, når der kommer nye ejendomme til salg, som passer til dine kriterier.

God fornøjelse med søgningen.

Ønsker du at fastholde kortudsnittet?

Tryk JA hvis du ønsker at søge videre inden for det samme kortudsnit.

Tryk NEJ hvis du ønsker at foretage en helt ny søgning på baggrund af søgekriterierne til venstre.

Ingen ejendomme på kortet

Der er desværre ingen ejendomme i det valgte kortudsnit. Prøv at zoome ud eller justere på søgekriterierne, og søg igen.

1.000+ ejendomme

Der vises kun de første 1.000 ejendomme, som passer til dine søgekriterier.

Du kan med fordel tilføje flere søgekriterier, eller justere på dem du har, og søge igen.

Uddyb søgning

Din søgning kan ikke gemmes, før du har angivet enten by, postnummer (eks. 2100-2500 eller 2100,2200,2300), kommune eller har tegnet et polygon.