• Privat
  • Erhverv
  • Landbrug

Med god beliggenhed og indretning er du halvvejs i mål

Et par skridt nede ad Helsingørs charmerende gågade, Stengade, findes denne smukt restaurerede ejendom. Den kommende lejer af de 370 kvadratmeter eksklusive butikslokaler i to plan på hjørnet af den "verdensberømte" Brostræde (den med isen!) og Stengade får her en fantastisk placering i nogle unikke og historiske rammer.

Stil og stemning stimulerer købelysten
Alle der arbejder med detailhandel ved, at en stadig større del af konkurrenceevne og værdiskabelse er knyttet til kundens oplevelse i butikken. Det er derfor en fordel at differentiere sin forretning ved at tilbyde kunderne en stemning, som skaber loyalitet og øget købelyst. Og her får man meget forærende med et lejemål som hjørnet af Brostræde og Stengade i centrum af den gamle købstad.

Omfattende restaurering med respekt for det oprindelige
Restaureringen af denne ejendom blev lagt i hænderne på det erfarne københavnske arkitektfirma Ole Hagen arkitekter, som gik til opgaven med stor respekt for det oprindelige og den byplan, som naturligvis har gjort det til en relativ bunden opgave.

- Dette til trods, så har vi restaureret rummene ret voldsomt, fortæller arkitekt Charlotte Barlach og tilføjer, at man undersøgte en del historisk materiale i researchfasen.

Gulvene er således belagt med egetræsplanker og kælderen med klinker. De store facadevinduer med overparti i mindre vinduer er kommet til deres ret igen – naturligvis med energiglas. Og de smukke stuklofter er retableret og udsmykket med store ”Hope” lysekroner som grundbelysning.

Farver og belysning et kapitel for sig
I tæt samarbejde med ejeren blev der lagt stor vægt på alle detaljer som fx lys og farver.

- Vi valgte Hope lysekronerne, som fylder rummet godt ud og fint matcher de øvrige mere neutrale lamper med opalglas. Og så har vi selvfølgelig forberedt installationer til supplerende belysning fx i udstillingsvinduerne, siger Charlotte Barlach.

Der er naturligvis også tænkt over farverne. Udvendigt er de to bygninger malet med silikatmaling i henholdsvis rød og grøn. Indvendig bliver væggenes grønlige nuance lysere efterhånden, som man kommer op i bygningen, og rummene bliver mindre og dagslyset tiltager.

- Den lange væg i stueplan har også en fået tone samt indirekte belysning med LED, så det ikke bliver så nøgent at se på, forklarer arkitekten, som forestiller sig lokalerne anvendt til galleri, designforretning eller måske en eksklusiv restaurant.

Se ejendommen og bestil fremvisning her >>

 

Din lokale mægler

Find Mægler

EDC er Danmarks største og bedst dækkende ejendomsmæglerkæde med mere end 230 butikker over hele landet.

Indtast dit postnummer og få vist din lokale EDC-mægler.

Find